Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مسئول کمیته شنای هیات ورزش‌های جانبازان و معلولین خراسان رضوی گفت: در حالی که تیم ملی شنای ورزش‌های جانبازان و معلولین در مسابقات قهرمانی جهان ایتالیا عنوانی کسب نکرده، اما مسئولان انجمن شنا از کسب مدال برنز شاهین ایزدیار در این مسابقات خبر دادند.

مجید غفاریان‌شادلو در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص سابقه‌اش در ورزش اظهار کرد: پس از مصدومیتم در جنگ تحمیلی در سال‌های ۶۵ و ۶۶، از سال ۶۷ به ورزش رو آوردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا والیبال ‌نشسته را انتخاب کردم، اما به دلیل مشکلات ریوی از این رشته ورزشی جدا و فعالیتم را در شنا آغاز نمودم. از سال ۶۸ عضو تیم شنای ورزش‌های جانبازان و معلولین خراسان رضوی شدم و در سال ۷۱ در مسابقات قهرمانی کشور، موفق به کسب مدال شدم.

وی افزود: با وجود عضویت در تیم ملی، به دلایل مختلف نتوانستم در خیلی از رویدادهای بین‌المللی حضور یابم، اما در مسابقات آزاد آلمان توانستم ۲ مدال انفرادی و ۲ مدال تیمی کسب کنم. تاکنون بیش از ۲۰۰ مدال کسب کرده‌ام که بیشتر آنها طلا بوده و در شنای قورباغه و کرال‌پشت نیز رکورد دار بوده‌ام.

مسئول کمیته شنا هیات ورزش‌های جانبازان و معلولین خراسان رضوی بیان کرد: حدود ۲۵ سال است که در این کمیته سمت دارم و بیش از ۷۰ درصد مدال‌های بین‌المللی تیم ملی شنای جانبازان و معلولین توسط شناگران خراسان رضوی کسب شده‌است. توانستم برای نخستین بار در جهان لیگ شنای معلولین در ایران را طراحی کنم که تاکنون ۶ دوره از این مسابقات با مسئولیت من برگزار شده است.

غفاریان‌شادلو مدعی شد: در سال‌های ۹۶ و ۹۷ در مسابقات قهرمانی کشور در تهران و مسابقات لیگ در خرمشهر، مسئولین وقت انجمن شنا فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین در رکوردها، کلاس بندی‌ها و کلاس‌های پزشکی مسابقات تغییر ایجاد کردند و در رکوردهای قهرمانی کشوری دست بردند. همین موضوع باعث شد تعدادی از ورزشکاران تهرانی به عنوان ورزشکاران ملی و قهرمان مسابقات معرفی شوند.

وی تصریح کرد: در زمان ریاست حمیدعلی صمیمی، رییس وقت فدراسیون افشاگری کردم و همین موضوع سبب شد تا برخی افراد از انجمن شنا برکنار شوند. در ادامه هیات رییسه فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین به این نتیجه رسید که انجمن شنا توسط تعدادی از پیشکسوتان به صورت شورایی اداره شود. این گروه از پیشکسوتان شنا تقویمی در اختیار فدراسیون قرار دادند و بر اساس آن ملزم شدند انجمن شنا را برای یک سال بدون هزینه برای فدراسیون اداره کنند که این اتفاق با آغاز کرونا همزمان و ورزش در ایران با رکود مواجه شد.

مسئول کمیته شنا هیات ورزش‌های جانبازان و معلولین خراسان رضوی گفت: در ماه‌های ابتدایی سال ۹۹، سید محمدشروین اسبقیان به عنوان رییس جدید فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین انتخاب شد. پس از روی کار آمدن ایشان مجددا در فدراسیون تغییر و تحول رخ داد و افرادی که در انجمن شنا پیش از این برکنار شده بودند، مجددا سمت گرفتند.

غفاریان‌شادلو اضافه کرد: این افراد به دلیل اینکه از پیشکسوتان این حوزه دل خوشی نداشتند، مسئولان استانی را از انجمن کنار گذاشتند، من هم به همین ترتیب از مسئولیت لیگ شنا عزل شدم. اقبالی به عنوان رییس انجمن شنا و ایزدی نیز به عنوان سرمربی تیم ملی شنای جانبازان و معلولین فعالیت می‌کنند و همه کارها زیر نظر این ۲ نفر انجام می‌شود.

نامه‌ها و تماس‌ها بی‌پاسخ ماند

غفاریان‌شادلو ادامه داد: پس از چند ماه پیگیری در جلسه‌ای با اسبقیان تمام این موارد و زد و بندهای انجمن شنا را گوشزد کردم که قول پیگیری داد، اما ایشان و حمیدی، دبیر فدراسیون هم دیگر جواب تلفن‌هایم را نمی‌دهند. پس از این اتفاقات در جلسه‌ای با محمود خسروی‌وفا، رئیس کمیته ملی پارالمپیک  تمام موارد را ذکر کردم که با پیشنهاد وی قرار بر این شد برای پیگیری این موضوعات نامه‌ای به فدراسیون زده و یک رونوشت از آن را هم به کمیته پارالمپیک ارسال کنم. در حال حاضر که حدود ۲ ماه از ارسال آن نامه گذشته، رییس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین و پارالمپیک  هنوز جواب آن نامه را هم نداده است.

وی گفت: انجمن شنا برای مسابقات جوانان، علاقه‌ای به دعوت ورزشکاران مشهدی نداشت، اما خواسته یا ناخواسته ورزشکاران ما را به اردوی تیم ملی دعوت کردند. حتی دکتر مهدی ضیایی  که دکترای فیزیولوژی ورزشی دارد و از بهترین‌ مربیان تیم ملی شنا در ورزش جانبازان و معلولین ایران محسوب می‌شود، دیگر به تیم ملی دعوت نشد. شاهین ایزدیار ۱۰ سال در مشهد بود و ما او را بزرگ کردیم. تمام تمریناتش زیر نظر ما در مشهد انجام شد که در نهایت موفق به کسب ۶ مدال طلا و یک نقره در بازیهای پارآسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ اندونزی شد.

تیم ملی در بازی‌های ایتالیا مدال نگرفت!

مسئول کمیته شنای هیات ورزش‌های جانبازان و معلولین خراسان رضوی اضافه کرد: این آقایان اخیرا در اعلام نتایج مسابقات شنا در ایتالیا نیز عوام فریبی کرده‌اند. تیم ملی شنا جانبازان و معلولین در مسابقات جهانی مدالی کسب نکرده، اما مسئولان انجمن شنا ادعا می‌کنند که مدال برنز کسب کرده‌اند و در فضای مجازی هم با افتخار آن را منتشر می‌کنند، این در حالی است که فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین رتبه کسب شده توسط شناگر تیم ملی  را در مسابقات جهانی شنا، چهاردم و پانزدهم اعلام کرده است.

غفاریان‌شادلو عنوان کرد: فدراسیون جانبازان و معلولین در سایتش به دلیل نتایج ضعیف تیم ملی، عناوین را بر اساس کلاس‌های پزشکی ادغام کرده، در حالیکه مسابقات از ابتدا به صورت پوینت برگزار می‌شد نه بر اساس تفکیک کلاس پزشکی. همچنین در سایت رسمی مسابقات جهانی ایتالیا نامی از مدال‌آوران ایرانی دیده نمی‌شود. چرا انجمن شنای فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین چنین حرکتی کرده و فدراسیون نیز اصرار به حمایت و تعامل با این گروه و دفاع از آنان دارد؟ اگر شاهین ایزدیار مدالی کسب کرده، چرا عکس با مدال او در پای سکو و حکم آن را منتشر نمی‌کنند؟

ادعای عجیب مسئول شنای معلولان و جانبازان ایران

در شرایطی که غفاریان چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کند، اما رییس انجمن پاراشنای ایران مدعی است که مسئولین مسابقات فرصتی برای توزیع مدال نفرات برتر کلاس‌ها ندارند.

محمدحسین اقبالی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جایگاه شناگران تیم جانبازان و معلولین ایران در مسابقات قهرمانی جهان ایتالیا مدعی شد: سطح مسابقات ایتالیا بسیار بالا بود و شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی‌نژاد نیز عملکرد خوبی داشتند. مطابق سایت خود مسابقات اعلام کرده شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی‌نژاد در کلاس SB۹ عناوین سوم و چهارمی را از آن خود کردند. در مسابقات جانبازان و معلولین به غیر از مسابقات پارآلمپیک و آسیایی، پوینت ورزشکاران نیز محاسبه می‌شود. از سوی دیگر عناوین سوم تا چهارم هر کلاس را نیز جداگانه حساب می‌کنند و مطابق قانون مسابقات به دو روش رتبه‌های برتر را مشخص می‌کنند.

وی مدعی شد: این کلاس‌ها توزیع مدال ندارند که ورزشکاران روی سکو نمی روند تا مدال خود را دریافت کنند. آنقدر تعداد ورزشکاران و کلاس‌ها بالا است که مسئولین مسابقات فرصتی برای توزیع مدال پای سکو برای هر کلاس ندارند. اگر نتایج مسابقات را به صورت پوینت اعلام می‌کنند فقط به دلیل فشردگی مسابقات است، وگرنه اگر قرار بود برای هر کلاس توزیع مدال داشته باشند، مسابقات ۱۰ روز زمان می‌برد.

رییس انجمن پاراشنا فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین در پاسخ به این سوال که چرا از شاهین ایزدیار به عنوان برنزی کاروان ایران در این مسابقات یاد شده، تصریح کرد: در این مسابقات دو نوع نتیجه اعلام می‌کنند. ابتدا پوینت تمام ورزشکاران را محاسبه کرده و نفرات برتر اعلام می‌شوند. همچنین در کلاس‌های مختلف نیز نفرات برتر را اعلام می‌کنند. شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی‌نژاد در کل دوازدهم و سیزدهم شده‌اند. ما نیز جایی اسم مدال نبرده‌ایم، فدراسیون هم این کار را نکرده است.

اقبالی افزود: در مسابقات برلین نیز ورزشکاران که در کلاس خود عناوین برتر را کسب کرده بودند، از آنان به عنوان مدال‌آوران ایران نام بردیم که فدراسیون هم آن را پذیرفت، اما اگر بخواهیم جایگاه ورزشکاران را بر اساس پوینت محسوب کنیم هیچ جایگاهی کسب نخواهیم کرد. ممکن است که یک نفر معلولیت شدیدی داشته باشد و پوینت بهتری به او تعلق بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی هیات ورزش های جانبازان و معلولین خراسان رضوی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین جانبازان و معلولین مسابقات قهرمانی مسئول کمیته شنا شاهین ایزدیار تیم ملی شنا توزیع مدال انجمن شنا کسب کرده کلاس ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۶۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانی میاندوآب درمسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مسابقات بوکس قهرمانی نونهالان آذربایجان‌غربی با شرکت ۵۹ بوکسور در ۱۴ وزن به میزبانی بوکان برگزار شد.

در این مسابقات تیم میاندوآب با کسب ۱۶ امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت و تیم‌های بوکان و مهاباد به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.

نفرات برتر تیم میاندوآب به ترتیب ابوالفضل قاسمی مدال طلا، مبین اطهر مدال طلا، امیررضا محمد پور مدال نقره و برهان خدادادی مدال برنز بوده و مربیگری تیم نیز برعهده اسکندر عبدی و فرشاد عبدلی و سرپرست تیم بهمن عزیزی بود.

همچنین پس از اتمام مسابقات طی مراسمی از مدال‌آوران شهرستان میاندوآب توسط رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • شناگران خراسان رضوی قهرمان مسابقات قهرمانی شنای جانبازان کشور شدند 
  • ۳ برنز امیدهای بوکس ایران در قهرمانی آسیا
  • درخشش تیم شنای هیئت جانبازان و توان یابان قم
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • اسبقیان: حضور قدیمی در فدراسیون هاکی باعث افتخار است
  • اسبقیان: بانوان هاکی در صورت کسب مدال، پاداش می‌گیرند
  • خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم
  • قهرمانی میاندوآب درمسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی
  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی شد
  • واترپلو قهرمانی جوانان جهان؛ همگروهی ایران با چین و کانادا